Bestemmingsplan ‘Buitengebied, Kasteellaan 3’, gemeente Aalburg.

Logo Aalburg

De gemeenteraad heeft op 31 januari 2017 het bestemmingsplan “Buitengebied, Kasteellaan 3” met plannummer NL.IMRO.0738.BP8004-GV01 gewijzigd vastgesteld.

Het voorliggend bestemmingsplan heeft betrekking op het vergroten en vervormen van het bouwvlak en op het plaatsen en in werking hebben van een mestbe-/verwerkingsinstallatie aan de Kasteellaan 3 te Meeuwen.

Sectorplan ‘Dubbelbestemmingen en Gebiedsaanduidingen’

Voorliggend bestemmingsplan regelt alle enkelbestemmingen. De dubbelbestemmingen en de algemene gebiedsaanduidingen zijn opgenomen in het bestemmingsplan ‘Dubbelbestemmingen en Gebiedsaanduidingen’.

Tervisielegging

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt vanaf donderdag 23 maart 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage.

Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Binnen de genoemde termijn kan tijdens de openingstijden van het gemeentehuis kennis worden genomen van het vastgestelde bestemmingsplan bij de balie “Bouwen en Milieu”. U vindt het gemeentehuis aan de Grote Kerkstraat 32 te Wijk en Aalburg. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdag van 8.30 uur tot 20.00 uur.

Beroep

Volgens artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening kan met ingang van 23 maart 2017 gedurende 6 weken beroep worden ingesteld tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan, door:

  • -

    iedereen die tijdig zijn of haar zienswijze tegen het eerdere ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • -

    iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het voorgaande ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • -

    iedere belanghebbende, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die de gemeenteraad van Aalburg bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht in het plan.

Het beroep moet worden gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van beroep.

Het besluit tot vaststelling van dit bestemmingsplan treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking. Als binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, dan treedt het besluit tot vaststelling van dit bestemmingsplan niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening moet apart worden ingediend, naast het instellen van beroep. Zowel voor het instellen van beroep als het verzoeken om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Wijk en Aalburg, 22 maart 2017

Naar boven