Bestemmingsplan ‘Jan van Scorelpark 74’ in Schoorl

Logo Bergen (NH)

Kennisgeving ex. artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

In de openbare raadsvergadering van 9 maart 2017 is het bestemmingsplan ‘Jan van Scorelpark 74’ in Schoorl vastgesteld. Burgemeester en wethouders van Bergen (NH) maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat gedurende zes weken, met ingang van vrijdag 24 maart 2017 t/m donderdag 4 mei 2017 , voor iedereen het bestemmingsplan ‘Jan van Scorelpark 74’ ter inzage ligt. Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van 3 woningen.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis van Bergen, Jan Ligthartstraat 4 te Alkmaar op werkdagen gedurende openingstijden en kan eveneens op donderdagavond tussen 17:00 uur en 20:00 uur worden ingezien. Tevens is het bestemmingsplan raadpleegbaar op de gemeentelijke website, www.bergen-nh.nl, en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

In de periode van zes weken vanaf vrijdag 20 januari 2017 kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het raadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door:

•belanghebbenden die tijdig een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren hebben gebracht bij de gemeenteraad;

•belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn van zes weken. Degene die beroep instelt, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de beroepstermijn van zes weken een dergelijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Bergen NH, 22 maart 2017

Het college van Bergen NH

Naar boven