Vooraankondiging en inspraakprocedure bestemmingsplan ‘Nijeveen – appartementen Burgemeester Van Veenlaan’

Logo Meppel

In overeenstemming met artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en de gemeentelijke inspraakverordening geven burgemeester en wethouders van Meppel kennis dat zij een nieuw bestemmingsplan voorbereiden voor de herontwikkeling van het perceel Burgemeester Van Veenlaan 5/5a te Nijeveen.

Het plan

Met het nieuwe bestemmingsplan ‘Nijeveen – appartementen Burgemeester Van Veenlaan’ wordt een woongebouw van maximaal 5 appartementen mogelijk. Op het perceel staat nu nog een voormalige brandweerkazerne met beheerderswoning.

Het plangebied

Het plangebied omvat het perceel Burgemeester Van Veenlaan 5/5a te Nijeveen, kadastraal bekend Nijeveen sectie I nummer 231. Het perceel is gelegen binnen de bebouwde kom van Nijeveen.

Waar kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Nijeveen – appartementen Burgemeester Van Veenlaan’ ligt ter inzage van 23 maart tot en met 3 mei 2017 op het stadhuis van Meppel, Grote Oever 26 te Meppel. Het bestemmingsplan (verbeelding, regels en toelichting) kan via de website www.ruimtelijkeplannen.nl of de website www.meppel/nl/bestemmingsplannen worden ingezien. Het bestemmingsplan heeft de IMRO-code ‘NL.IMRO.0119.BurgVanVeenlaan-BPA1’.

Hoe kunt u uw inspraakreactie kenbaar maken?

Gedurende de periode van terinzagelegging kunt u een inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan ‘Nijeveen – appartementen Burgemeester Van Veenlaan’ indienen bij het college van burgemeester en wethouders (Postbus 501, 7940 AM Meppel). Tevens bestaat de mogelijkheid voor een mondelinge zienswijze. Dit dient nadrukkelijk te worden vermeld en van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Hiervoor kunt u contact opnemen met het loket Bouwen & Wonen via het telefoonnummer 14 0522.

Meppel, 22 maart 2017

Burgemeester en Wethouders van Meppel.

Naar boven