Ontwerpbestemmingsplan Soestdijkerweg 2 te Den Dolder

Logo Zeist

Rectificatie: Op 15 maart 2017 is reeds een online bekendmaking van dit ontwerpbesluit gepubliceerd in de Staatscourant. Echter, per abuis is het ontwerpbesluit toen niet in de Nieuwsbode (krant) gepubliceerd.

Burgemeester en wethouders van Zeist maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Soestdijkerweg 2’ vanaf 23 maart tot en met 3 mei 2017 digitaal ter inzage ligt in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Rond 1 te Zeist.

Plangebied

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Soestdijkerweg 2’ omvat het perceel Soestdijkerweg 2 in Den Dolder, waar de buitenplaats Prinsenhoeve is gelegen. Het bestemmingsplan maakt de herontwikkeling van deze buitenplaats, waaronder het verschuiven van de bouwmogelijkheid van een woning naar de westzijde van de buitenplaats, mogelijk.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website: www.zeist.nl/bestemmingsplannen. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0355.BPSoestdijkerweg2-OW01.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, t.a.v. Team Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor mondelinge zienswijzen dient een afspraak te worden gemaakt met het Team Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 030. Naast de mogelijkheid om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen, is het ook mogelijk om dit digitaal te doen. Dit kan via www.zeist.nl/zienswijze.

Naar boven