Omgevingsvergunning tussen J. Buiskoolweg 19 en Bourtangerweg 1 te Vlagtwedde

Logo Vlagtwedde

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlagtwedde maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) te verlenen:

Voor: het realiseren van een melkrundveebedrijf. De vergunning heeft betrekking op de volgende in de Wabo genoemde activiteiten:

  • het oprichten en in werking hebben van een inrichting (artikel 2,1, lid 1, sub e, onder 1° en 3°, Wabo);

  • het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, sub a, Wabo);

  • het uitvoeren van een werk, geen bouwwerk zijnde, of van werkzaamheden, in gevallen waarin dat bij een bestemmingsplan, beheersverordening, exploitatieplan, of voorbereidingsbesluit is bepaald (artikel 2.1, lid 1, sub b, Wabo);

  • het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheerverordening, een exploitatieplan, de regels gesteld krachtens artikel 4.1, derde lid, of 4.3, derde lid, van de Wet ruimtelijke ordening of een voorbereidingsbesluit voor zover toepassing is gegeven aan artikel 3.7, vierde lid, tweede volzin, van die wet (artikel 2.1, lid 1, sub c, Wabo, met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3°, Wabo);

  • het slopen, verstoren, verplaatsen of in enig opzicht wijzigen van een beschermd monument of het herstellen, gebruiken of laten gebruiken van een beschermd monument op een wijze waardoor het wordt ontsierd of in gevaar gebracht (artikel 2.1, lid 1, sub f, Wabo);

  • het verrichten van handelingen met gevolgen voor Natura 2000-gebieden (artikel 2.1, lid 1, sub i, Wabo, in samenhang met artikel 2.2aa, sub a, Bor).

Locatie: een ongenummerd perceel tussen J. Buiskoolweg 19 en Bourtangerweg 1 te Vlagtwedde, kadastraal bekend gemeente Vlagtwedde, sectie V, nummer 1127.

De ontwerpvergunning, de aanvraag , de op de aanvraag betrekking hebbende stukken en ons besluit van 24 juni 2014 dat geen milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld, liggen met ingang van 16 maart 2017 tot 27 april 2017 , tijdens de normale kantooruren, ter inzage op het gemeentehuis, Dorpsstraat 1, 9551 AB Sellingen. Tevens kunt u de omgevingsvergunning en daarbij horende stukken in elektronische vorm raadplegen en verkrijgen op www.vlagtwedde.nl/Over-de-gemeente/Wonen-enleven/Ruimtelijke-plannen en op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0048.OV1510-on01.

Of op de gemeentelijke website:

https://www.vlagtwedde.nl/Over-de-gemeente/Wonen-en-leven/Ruimtelijke-plannen/J-Buiskoolweg-19/

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk zijn zienswijzen over de ontwerpvergunning en ons besluit dat geen milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld kenbaar maken aan burgemeester en wethouders van Vlagtwedde, Postbus 14, 9550 AA Sellingen. Er kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. Daarvoor moet vooraf een afspraak worden gemaakt. U kunt hiervoor bellen naar (0599) 320 220

Er kan slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit. Om te zijner tijd beroep in te kunnen stellen dient men tevens belanghebbende te zijn.

Naar boven