Rectificatie - Inspraak voorontwerpbestemmingsplan Appelscha - herontwikkeling voormalige locatie Miniatuurpark

Logo Ooststellingwerf

Deze rectificatie is noodzakelijk, omdat na de eerdere bekendmaking (op 28 december 2016) het voorontwerpbestemmingsplan Appelscha - herontwikkeling voormalige locatie Miniatuurpark enkele dagen foutief op www.ruimtelijkeplannen.nl stond weergegeven. Een aantal bijlagen waren niet te downloaden en een aantal figuren waren weggevallen in de toelichting. Hierdoor is het noodzakelijk om de termijn van de terinzagelegging van het voorontwerpbestemmingsplan met twee weken te verschuiven. Overigens is het wel zo dat reacties, die binnen de termijn vanaf 29 december 2016 t/m 11 januari 2017 zijn binnengekomen, zullen worden meegenomen als inspraakreactie. Hieronder volgt de nieuwe publicatie:

Ter inzage

U kunt het voorontwerpbestemmingsplan (planidentificatienummer: NL.IMRO.0085.BPminiatuurpark-VO01) vanaf 12 januari tot en met 22 februari 2017 inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, ’t Oost 11 te Oosterwolde.

Het voorontwerpbestemmingsplan is verder digitaal raadpleegbaar en beschikbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

U kunt de locatie ook direct raadplegen via de volgende URL:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0085.BPminiatuurpark-VO01.

Indienen van inspraakreacties

Gedurende de inzagetermijn kunt u op dit voornemen zowel mondeling als schriftelijk een inspraakreactie indienen. Iedereen mag van deze mogelijkheid gebruik maken.

Schriftelijk

Stuur uw inspraakreactie naar het college van Ooststellingwerf, Postbus 38, 8430 AA Oosterwolde. Vermeld in uw brief het onderwerp: inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan Appelscha - herontwikkeling voormalige locatie Miniatuurpark.

Mondeling

Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u een afspraak maken met de afdeling Mens & Omgeving. U kunt ons telefonisch bereiken via 14 0516 (geen netnummer).

Naar boven