Provincie Noord-Holland - Wabo, uitgebreide procedure, vergunning verleend (Australiëhavenweg 21 te Amsterdam)

Logo Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied maakt namens Gedeputeerde Staten van Noord-Holland bekend dat zij een omgevingsvergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) heeft verleend.

 

Het betreft een vergunning voor het bouwen van een bedrijfsgebouw met bijbehorende bouwwerken ten behoeve van de huishoudelijk afvalscheidingsinstallatie (nascheidingsinstallatie). De vergunningplicht voor de aangevraagde activiteit ‘het maken van een uitweg’ is sinds 1 januari 2017 vervallen. Dit betreft een omgevingsvergunning tweede fase, de eerste fase onderdeel milieu en de vergunning ingevolge de Waterwet zijn reeds verleend.

 

Aanvrager: AEB Exploitatie B.V.

Zaaknummer: 1629332

 

Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen de ontwerpbeschikking. De beschikking is gewijzigd ten opzichte van het eerder gepubliceerde ontwerp.

 

Inzage

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage op www.odnzkg.nl onder bekendmakingen en bij:

- provincie Noord-Holland, Noord-Hollands Archief, Kleine Houtweg 18 te Haarlem (vraag naar Rob Lunshof);

- Stadsdeel Centrum, Algemeen en Sociaal Loket, Amstel 1 te Amsterdam 

 

Heeft u een vraag over deze procedure dan kunt u gebruik maken van het contactformulier onder: http://www.odnzkg.nl/contact/contact/. Er wordt dan contact met u opgenomen.

 

Beroep

Als u belanghebbende bent bij het besluit, kunt u binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

 

Vermeld in uw beroepschrift altijd de datum, uw naam, adres, handtekening, het referentienummer/kenmerk van dit besluit (of stuur een kopie van het besluit mee) en de reden(en) waarom u beroep instelt.

 

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het besluit niet op. In spoedgevallen kan tijdens de beroepsprocedure een voorlopige voorziening worden gevraagd aan de voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank.

 

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Voor het behandelen van het verzoek en het beroep worden griffiekosten in rekening gebracht.

 

Voor meer informatie over het instellen van beroep kunt u kosteloos de brochure ‘Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid’ bestellen via telefoonnummer 1400 (lokaal tarief) of downloaden van deze site: http://www.rijksoverheid.nl/documenten-en-publicaties/publicaties-pb51/bezwaar-en-beroep-tegen-een-beslissing-van-de-overheid.html.

 

 

Naar boven