Voorontwerpbestemmingsplan ‘Fort Everdingen’

Logo Vianen

Burgemeester en wethouders van Vianen maken op grond van de inspraakverordening gemeente Vianen bekend dat ter inzage ligt het voorontwerpbestemmingsplan

Fort Everdingen

Het plangebied ligt aan de Noodweg 2 in Everdingen.

Doel van het bestemmingsplan “Fort Everdingen” is de herontwikkeling van het Fort Everdingen.

Het ontwerpbestemmingsplan “Fort Everdingen” kan vanaf donderdag 12 januari 2017 tot en met woensdag 22 februari 2017 tijdens kantooruren worden ingezien in de centrale hal van het Stadhuis aan de Voorstraat 30 te Vianen.

De documenten zijn op papier in te zien bij de balie en digitaal via de publiekscomputer in de centrale hal. De ter inzage liggende stukken kunnen eveneens worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.0620.bp0031-VO01.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen mondeling of bij voorkeur schriftelijk zijn of haar inspraakreactie over het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke inspraakreactie moet u voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw reactie betrekking heeft en de reden(en) van de reactie.

Schriftelijke inspraakreacties kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Vianen, Postbus 46, 4130 EA VIANEN. Voor het indienen van mondelinge inspraakreactie dient een afspraak te worden gemaakt met het team Ruimtelijke Ordening & Projecten, telefoonnummer 0347 369 911. Inspraakreacties indienen per e-mail is niet mogelijk.

Naar boven