Ontwerp omgevingsvergunningen oprichting bedrijfspanden Binnenzeestraat 1 en 24

Logo Purmerend

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn (met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a onder 30 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) twee omgevingsvergunningen te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan ‘Bedrijvenpark Baanstee-Noord’ voor

 

  • 1.

    het oprichten van een bedrijfspand aan de Binnenzeestraat 1 en

  • 2.

    het oprichten van een bedrijfspand aan de Binnenzeestraat 24 

op bedrijvenpark Baanstee Noord.

 

De twee ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 17 maart 2017 gedurende zes weken (tot en met vrijdag 28 april 2017), voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis.

 

U kunt tijdens de periode van terinzagelegging zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Purmerend, Postbus 15, 1440 AA in Purmerend. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak.

Voor informatie over de ontwerp-omgevingsvergunning neemt u contact op met team Vergunningen. Zij zijn bereikbaar via 0299-452452. Tijdig ingediende schriftelijke en mondelinge reacties worden betrokken bij de verdere besluitvorming over de omgevingsvergunning.

 

Naar boven