Ontwerp bestemmingsplan De Velde 1 Zwartsluis, Zwartewaterland

Logo Zwartewaterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken bekend dat een ontwerp van een bestemmingsplan is voorbereid voor de locatie De Velde 1 te Zwartsluis. Het bestemmingsplan voorziet in een planologische regeling voor het wijziging van de bestemming ‘Detailhandel-Tuincentrum’ naar ‘Bedrijf’ en het verruimen van de bouwmogelijkheden ten behoeve van de realisatie van een bedrijfsgebouw.

In het kader van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht in relatie tot artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpbestemmingsplan met bijlagen gedurende 6 weken ter inzage. Binnen de 6 weken waarin de stukken ter inzage liggen kan een ieder zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Zwartewaterland. Een schriftelijke reactie kunt u sturen naar het volgende adres: Postbus 23, 8060 AA Hasselt.

Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen via 14038. De genoemde stukken kunnen worden ingezien in de omschreven periode in het gemeentehuis te Hasselt tijdens openingstijden. Tevens zijn de stukken ook in te zien op de website van de gemeente: www.zwartewaterland.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl, het planidentificatienummer is: NL.IMRO.1896.BP0054-OW01. De ingediende zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming door de gemeenteraad.

Naar boven