Ontwerp omgevingsvergunning ten behoeve van het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening door de aanleg van een parkeerterrein aan de Aleida van Culemborgstraat te IJsselstein.

Logo IJsselstein

Burgemeester en wethouders van IJsselstein maken bekend dat vanaf donderdag 16 maart 2017 tot en met woensdag 26 april 2017 het volgende ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken ter inzage ligt:

de ontwerp omgevingsvergunning voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening door de aanleg van een parkeerterrein aan de Aleida van Culemborgstraat te IJsselstein

Het College heeft het voornemen om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid onder a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht af te wijken van de regels van het geldende bestemmingsplan “Binnenstad en omgeving”. 

Inzage

De ontwerp omgevingsvergunning ligt met de bijbehorende adviezen en stukken ter inzage. U kunt de stukken inzien tijdens de openingstijden van het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis. Daarnaast is de ontwerp omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken digitaal raadpleegbaar en beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.ijsselstein.nl. De ontwerp omgevingsvergunning is te vinden onder identificatienummer: NL.IMRO.0353.201606OvAlvCulembo-On01.

Zienswijzen

Gedurende genoemde termijn van zes weken kan iedereen zowel een schriftelijke als mondelinge zienswijze indienen op de ontwerp omgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van IJsselstein, p/a Omgevingsdienst regio Utrecht, Postbus 13101, 3507 LC Utrecht. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, reden van de zienswijze en op welk ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Voor het doorgeven van een mondelinge zienswijze wordt u verzocht een afspraak te maken via tel. 088 – 022 50 00.

Naar boven