Ontwerp-bestemmingsplan Moerwijk 1e herziening (KO locatie Cannenburglaan)

Logo 's-Gravenhage

Het ontwerp-bestemmingsplan Moerwijk 1e herziening (KO locatie Cannenburglaan) wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor eenieder met ingang van 16 maart tot en met 26 april 2017 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

- op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

- op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/bestemmingsplannen > onder Bestemmingsplannen > Stadsdeel Escamp > Moerwijk 1e herziening (KO locatie Cannenburglaan);

- digitaal en op papier bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdagavond ook alleen op afspraak van 16.00 tot 20.00 uur).

Het plangebied ligt in het stadsdeel Escamp van de gemeente Den Haag. De ontwikkellocatie betreft het terrein tussen de hoek Cannenburglaan /Loevesteinlaan en het Woonzorgcentrum WZH Waterhof aan de Polanenhof.  

Het doel van het bestemmingsplan Moerwijk 1e herziening (KO locatie Cannenburglaan) is de bouw van 12 grondgebonden woningen met tuinen en de aanleg van een verkeersontsluiting, parkeerplaatsen en groenvoorzieningen.

Een ieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U dient uw zienswijze voorzien van uw naam, adres, dagtekening, handtekening en motivering, te richten aan de GEMEENTERAAD, Postbus 19 157, 2500 CD Den Haag. Ook kan eventueel mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer: 070-353 4848. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Op dit plan is de Crisis- en herstelwet van toepassing.

Inloopbijeenkomst

Voor dit bestemmingsplan wordt op dinsdag 21 maart 2017 tussen 19:00 en 20:30 uur een inloopbijeenkomst gehouden in de Nieuw-Apostolische Kerk, Loevesteinlaan 997, Den Haag.

 

Naar boven