Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied herziening 2015, Heust 49” (BP1107), Maasdriel

Logo Maasdriel

Met dit bestemmingsplan wordt het voormalige tuincentrum wegbestemd aan de Heust 49 te Well, kadastraal bekend Gemeente Maasdriel, sectie M, nummers 301,793,1174 (gedeeltelijk) en 1175, en wordt het mogelijk om twee nieuwe woningen te realiseren. Hiervoor wordt de aanwezige bedrijfsbebouwing (behoudens de bedrijfswoning) en daarbij behorende voorzieningen verwijderd. Het college bereidt een herziening van het bestemmingsplan voor om het initiatief planologisch mogelijk te maken.

Ten behoeve van het bestemmingsplan dient een hogere geluidsbelasting dan de voorkeurswaarde van 48 dB(A) vastgesteld te worden voor de beoogde bebouwing in het plan. Het ontwerpbesluit hiertoe ligt tegelijkertijd ter inzage met het ontwerpbestemmingsplan.

Ten slotte ligt ter inzage de zakelijke inhoud van de anterieure overeenkomst die de gemeente is aangegaan met de initiatiefnemer over de verhaalbare kosten.

Inzien

Van 16 maart tot en met 26 april 2017 ligt het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij horende stukken tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

U kunt het bestemmingsplan ook vinden op;

De bronbestanden zijn beschikbaar via

http://maasdriel.digitaleplannen.nl/plannen/NL.IMRO.0263.BP1107-/NL.IMRO.0263.BP1107-ON01

Reageren

Iedereen kan tijdens de inzagetermijn reageren op het ontwerpplan. Uw zienswijze stuurt u onder vermelding van ‘BP1107’ aan: de gemeenteraad van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Wij ontvangen bij voorkeur uw zienswijzen schriftelijk, per e-mail is niet mogelijk!

Als u uw zienswijzen mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar S. Verbaarschot

Naar boven