Gemeente Bernheze - Bekendmaking terinzagelegging vastgesteld bestemmingsplan en omgevingsvergunning ‘Horeca Plein 1969 te Heeswijk-Dinther’ - 15 maart 2017

Logo Bernheze

Burgemeester en wethouders van Bernheze maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8. lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 9 maart 2017 het bestemmingsplan “Horeca Plein 1969 te Heeswijk-Dinther” heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan ‘Horeca Plein 1969 te Heeswijk-Dinther’ is opgesteld met het oog op het realiseren van een Grand Café. Het Grand Café bestaat uit een ijssalon, een snackbar en een terras. De locatie is gelegen aan de oostzijde van Plein 1969 te Heeswijk-Dinther. Het bestemmingsplan ‘Horeca Plein 1969 te Heeswijk-Dinther’ biedt het juridisch kader waarmee de gewenste ontwikkeling planologisch mogelijk wordt gemaakt.

Coördinatiebesluit

In haar vergadering van 4 februari 2016 heeft de gemeenteraad besloten de gemeentelijke coördinatieregeling als bedoeld in paragraaf 3.6.1 artikel 3.30, eerste lid onder b van de Wet ruimtelijke ordening toe te passen. Dit coördinatiebesluit is reeds in een eerder stadium bekend gemaakt.

B esluiten

1.Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘Horeca Plein 1969 te Heeswijk-Dinther’ ligt van 16 maart 2017 tot en met 26 april 2017 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • -

    Digitaal via de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1721.BPHorecaPlein1969-vg01;

  • -

    Op afspraak tijdens de openingsuren van het gemeentehuis Bernheze, De Misse 6 te Heesch.

Ontwerp-omgevi ngsvergunning activiteit bouwen

Er is een omgevingsvergunning aangevraagd voor de bouw van het grand-café. Het besluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning ligt met ingang van 16 maart 2017 voor een periode van zes weken voor een ieder op de volgende wijze ter inzage:

-Op afspraak tijdens de openingsuren van het gemeentehuis Bernheze, De Misse 6 te Heesch.

Reageren

Op grond van artikel 8.3 van de Wet ruimtelijke ordening worden het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning voor de mogelijkheid van beroep als één besluit gezien. Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan beroep worden ingesteld tegen het gecoördineerde besluit door iedere belanghebbende:

  • die tijdig, op grond van artikel 3.8 lid 1 onder d van de Wet ruimtelijke ordening, zienswijzen hebben ingediend bij de gemeenteraad;

  • die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen de ontwerp besluiten kenbaar te maken.

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op het voornoemde adres.

Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Burgemeester en wethouders van Bernheze

Naar boven