Bestemmingsplan “Reparatieplan Buitengebied” vastgesteld- publicatie week 11-2017

Logo Hilvarenbeek

Burgemeester en wethouders van Hilvarenbeek maken bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Hilvarenbeek in zijn vergadering van 7 maart 2017 het bestemmingsplan “Reparatieplan Buitengebied” op onderdelen opnieuw heeft vastgesteld. Dit besluit volgt de uitspraak (bestuurlijke lus) van 9 maart 2016 met nummer 201404081/1/R3 van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State over het vaststellingsbesluit d.d. 13 maart 2014.

Het vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken kunnen met ingang van vrijdag 17 maart 2017 gedurende zes weken door eenieder ingezien en/of digitaal geraadpleegd worden bij het team Burgerzaken/KCC van het gemeentehuis. Tevens zijn de stukken te raadplegen op de website van de gemeente Hilvarenbeek (www.hilvarenbeek.nl). Het bestemmingsplan is daarnaast digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0798.BPBGReparatie-VG01

Bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag kan tijdens de termijn van inzage beroep worden ingesteld.

De mogelijkheid om beroep in te stellen bestaat voor belanghebbenden die bezwaar hebben tegen het nieuwe vaststellingsbesluit.

Binnen de beroepstermijn kunnen zij die beroep hebben ingesteld een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de genoemde afdeling.

Hilvarenbeek, 16 maart 2017

Naar boven