Ontwerpbesluit hogere grenswaarden Stationsweg 45 Zwijndrecht

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maken op grond van artikel 110c van de Wet geluidhinder bekend dat zij voornemens zijn om voor de functiewijziging van het voormalige kantoorpand aan de Stationsweg 45 naar wonen hogere toelaatbare geluidbelastingen vast te stellen. Het besluit is nodig omdat de 30 woningen een hogere geluidbelasting zullen ondervinden ten gevolge van wegverkeerslawaai, railverkeerslawaai en industrielawaai dan de wettelijke voorkeursgrenswaarden.

Het ontwerpbesluit hogere grenswaarden en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 16 maart 2017, gedurende 6 weken, ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend van maandag tot en met vrijdag (uitgezonderd feestdagen) van 8.30 tot 17.00. Het ontwerpbesluit is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder bestemmingsplannen -> hogere grenswaarden).

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij het college van burgemeester en wethouders zienswijzen op het ontwerpbesluit naar voren brengen onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbesluit hogere grenswaarden Stationsweg 45', op de volgende wijze:

- schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht),

- per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl),

- mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 14 078).

Zwijndrecht, 15 maart 2017

Naar boven