Ontwerpbestemmingsplan Hensbroek-Julianaweg 6a

Logo Koggenland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Hensbroek-Julianaweg 6a ter inzage ligt.

Inhoud

Met dit ontwerpbestemmingsplan wordt uitbreiding van Dekker Chrysanten mogelijk gemaakt.

Het gaat om een uitbreiding in westelijke richting. Via een wijzigingsbevoegdheid kan het bedrijf in de toekomst ook in oostelijke richting uitbreiden.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 20 maart 2017 tot en met 1 mei 2017 (6 weken) ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.koggenland.nl/ruimtelijkeplannen onder de kop ‘in procedure’. Het identificatienummer is: NL.IMRO.1598.BPLGJulianaweg6a-on01. Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien op de afdeling Wonen & Ondernemen in het gemeentehuis (tijdens openingstijden). Op afspraak kunt u ook buiten de gebruikelijke openingstijden het bestemmingsplan inzien.

Zienswijze indienen

Binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kunnen schriftelijke zienswijzen naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer Dirk Rood, telefoonnummer 0229 – 548463.

De zienswijzen zullen door de gemeenteraad worden betrokken bij de vaststelling van het bestemmingsplan.

Naar boven