Rectificatie: Ontwerpbestemmingsplan De Schouw

Logo Houten

In de Staatscourant van 8 maart 2017 geven het college van burgemeester en wethouders van Houten, overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) kennis van de voorbereiding van het bestemmingsplan De Schouw. Op 28 februari 2017 heeft het college van burgemeester en wethouders ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan De Schouw.

Door een technische fout heeft de digitale beschikbaarstelling van het bestemmingsplan via de landelijke raadpleegomgeving (www.ruimtelijkeplannen.nl) een dag later plaatsgevonden dan was beoogd. Hierdoor schuift de termijn van terinzagelegging ook met een dag op. In tegenstelling tot wat eerder is vermeld liggen het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken met ingang van vrijdag 10 maart 2017 gedurende 6 weken ter inzage bij de GemeenteIngang in het gemeentehuis.

Voor overige informatie over de raadpleging van het bestemmingsplan en het indienen van een zienswijze verwijzen wij u naar de kennisgeving in de Staatscourant van 8 maart 2017.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u via het algemene nummer van de gemeente (030 – 63 92 611) contact opnemen met mw. K. Nicia of dhr. W.J. van Heek van de afdeling Ruimtelijk Ontwikkeling.

Naar boven