Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning afwijken bestemmingsplan Cornelis Houtmanstraat en Zuidvlietstraat te Goes

Logo Goes

Burgemeester en wethouders van de gemeente Goes maken bekend dat zij het voornemen hebben, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, onder 3°, en paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning te verlenen het bouwen van 24 woningen aan de Cornelis Houtmanstraat en Zuidvlietstraat te Goes.

Met ingang van 16 maart 2017 ligt het ontwerp van de te verlenen omgevingsvergunning, met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende zes weken ter inzage in het Stadskantoor, M.A. de Ruijterlaan 2 te Goes. De ontwerpbeschikking is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.OVGW06-ON99.

Met de te verlenen omgevingsvergunning wordt afgeweken van het ter plaatse geldende bestemmingsplan “Goes West”. Het project heeft betrekking op het (her)bouwen van 24 woningen op percelen aan de Cornelis Houtmanstraat en Zuidvlietstraat te Goes. Dit project maakt onderdeel uit van het Masterplan Goes-West en is daarin aangeduid als locatie nummer 10c.

Over de ontwerpbeschikking kan eenieder gedurende de termijn van terinzagelegging naar keuze schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze naar voren brengen bij burgemeester en wethouders. Voor het geven van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken met Peter Daniëlse via (0113) 249 823 of p.danielse@goes.nl. Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijze over de ontwerpbeschikking naar voren hebben gebracht, kunnen niet-ontvankelijk worden verklaard in een later beroep bij de rechtbank.

 

Naar boven