Coördinatieregeling ontwerpbesluiten Marwei 14, Jistrum

Logo Tytsjerksteradiel

Terinzagelegging

Het ontwerp wijzigingsplan i.c. bestemmingsplan Buitengebied 2013, Marwei 14 (verplaatsen bouwvlak) en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van 19 januari 2017 tot en met 1 maart 2017 ter inzage bij de balie Bouwen en Wenjen. Het ontwerp wijzigingsplan en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning zijn te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl (met IMRO code NL.IMRO.0737.00BPVIWP16-ow01). De besluiten worden met toepassing van paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd.

 

Ontwerp bestemmingsplan

Het ontwerp wijzigingsplan voorziet in een aanpassing van het bouwvlak op de betreffende locatie.

 

Ontwerp omgevingsvergunning

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning (ex artikel 2.1 lid 1 sub a, c, e en i Wabo) voorziet in het legaliseren van de volgende activiteiten: het veranderen van de inrichting, het verrichten van een vergunningplichtige activiteit op grond van de Wet natuurbescherming en het in afwijking van het bestemmingsplan bouwen/plaatsen van voersilo’s op de betreffende locatie.

 

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden zienswijzen indienen. Dat kan schriftelijk (gericht aan het college van B en W, Postbus 3, 9250 AA Burgum), via e-mail gemeente@t-diel.nl. of mondeling (balie Bouwen en Wenjen).

Naar boven