Vastgesteld wijzigingsplan 1e wijziging Buitengebied, locatie Dorpsstraat 199

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat zij het wijzigingsplan ‘1e wijziging Buitengebied, locatie Dorpsstraat 199’ met planidentificatienummer NL.IMRO.0642.BP15wpdorpsstr199-3001 ongewijzigd hebben vastgesteld.

Het wijzigingsplan voorziet in de bouw van drie woningen ter plaatse van de oorspronkelijk aanwezige agrarische bedrijfsbebouwing op het perceel Dorpsstraat 199 te Heerjansdam.

Het plan met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 16 maart 2017, gedurende 6 weken, ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend van maandag tot en met vrijdag (uitgezonderd feestdagen) van 8.30 tot 17.00. Het wijzigingsplan is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder bestemmingsplannen -> bestemmingsplannen in procedure) en daarnaast is het wijzigingsplan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep en voorlopige voorziening

Gedurende bovengenoemde termijn kan tegen het hiervoor genoemde besluit door belanghebbenden wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht, een beroepschrift worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Het wijzigingsplan treedt na afloop van de beroepstermijn in werking. Als tijdens de beroepstermijn naast een beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) is ingediend, treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) moet worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (adres zie bovenstaand). Voor zowel het indienen van een beroepschrift als voor het behandelen van een verzoek om voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

Zwijndrecht , 15 maart 2017

Naar boven