Bekendmaking verleende omgevingsvergunning voor het realiseren van 40 garageboxen en 2 technische ruimtes aan de Maasweg, gemeente Maassluis

Logo Maassluis

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maassluis maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 6.14 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) jo. artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat zij op 28 februari 2017 een omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van 40 garageboxen en 2 technische ruimtes. De betreffende locatie is gelegen aan de Maasweg ten noordwesten van het appartementengebouw Havezate.

 

Mogelijkheden indienen beroep:

Binnen 6 weken daags na ter visielegging is het mogelijk beroep in te stellen door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen de ontwerpbesluiten kenbaar heeft gemaakt;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, overeenkomstig artikel 6:11 van de Algemene wet bestuursrecht, hun zienswijze over de ontwerpbesluiten tijdig kenbaar te maken.

De omgevingsvergunning, inclusief bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 15 maart 2017 ter inzage in het publiekcentrum van het stadhuis en is tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.maassluis.nl > bekendmakingen > omgevingsvergunning verleend.

 

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50950, 3007 BL Rotterdam. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

 

Voorlopige voorziening: De besluiten treden in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Om te voorkomen dat er door dat geldige besluit een onomkeerbare situatie ontstaat, kunt u in een spoedprocedure aan de voorzieningenrechter van de rechtbank vragen om een voorlopige voorziening te treffen. Deze voorlopige voorziening kan worden aangevraagd bij de voorzitter van de rechtbank. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het projectbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van dit verzoek is griffierecht verschuldigd.

 

Het is ook mogelijk een beroepschrift of voorlopige voorziening digitaal in te dienen via het Digitaal loket bestuursrecht (http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.aspx). Voor het digitaal verzenden van het beroepschrift of het verzoek voorlopige voorziening dient u te beschikken over digiD.

Naar boven