Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Noord’

Logo Zwijndrecht

 

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maken bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerpbestemmingsplan ‘Noord’ ter inzage ligt.

Het bestemmingsplangebied Noord ligt globaal tussen het centrumgebied van Zwijndrecht in het zuidoosten, de wijk Walburg in het noordoosten, de spoorlijn Rotterdam-Dordrecht in het zuidwesten en de Bootjessteeg in het noordwesten en wordt begrensd door:

de gemeentegrens met Hendrik-Ido-Ambacht en het hart van de Rotterdamseweg in het noordoosten;

het hart van de Koninginneweg in het zuidoosten;

de zuidzijde van de Jeroen Boschlaan in het zuidwesten;

de A16 en de Bootjessteeg in het noordwesten.

Het bestemmingsplan voorziet in een uniformering van de regels zoals deze worden toegepast in de andere bestemmingsplannen van de gemeente Zwijndrecht.

Het ontwerpbestemmingsplan betreft een conserverend plan waarin geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen zijn opgenomen.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken van 16 maart tot en met 26 april 2017 ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00. Het ontwerp-bestemmingsplan is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder ruimtelijke plannen à bestemmingsplannen à bestemmingsplannen in procedure) en daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder bestemmingsplannen, zoek op Zwijndrecht).

Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0642.bp02noord-2001

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij de gemeenteraad een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen onder vermelding van “zienswijze ontwerp-bestemmingsplan Noord” op de volgende wijze:

schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht),

per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl),

mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling (telefoon 14 078).

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht, 15 maart 2017

 

 

Naar boven