Ontwerp Exploitatieplan Reigerskant

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat met ingang van 12 januari 2017 gedurende zes weken (t/m woensdag 22 februari 2017) het ontwerp exploitatieplan Reigerskant en de daarop betrekking hebbende stukken ter inzage liggen.

Het exploitatieplan maakt onderdeel uit van het bestemmingsplan ‘Reigerskant, Esch’ en biedt de gemeente de mogelijkheid om kosten die zij maakt, te verhalen op de ontwikkelaar die met eigendom in het exploitatiegebied ligt. Het exploitatieplan waarborgt daarmee de economische uitvoerbaarheid van het bestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft al eerder ter inzage gelegen. Dit ontwerpbestemmingsplan wordt later gelijktijdig met het ontwerpexploitatieplan en alle ingediende zienswijzen ter vaststelling aan de gemeenteraad aangeboden.

Ter inzage

Het ontwerpexploitatieplan met bijbehorende stukken is in te zien bij de balie van afdeling Gemeentewinkel tijdens de openingstijden van het gemeentehuis in Haaren. Om deze documenten in te zien moet u vooraf een afspraak maken, Hiervoor kunt u bellen naar 0411-627282. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op onze website www.haaren.nl.

Op onze website komt u bij de betreffende bestanden via ‘wonen en omgeving’, vervolgens klikt u op ‘woningbouwplannen’ en onder het kopje ‘Grote projecten’ kunt u naar de link ‘Reigerskant’.

Indien u raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u het plan vinden via het planidentificatienummer NL.IMRO.0788.EP16ESCReigerskant-ON01.

Indienen zienswijze

Tijdens de termijn van terinzageligging kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpexploitatieplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 44, 5076 ZG Haaren. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen maakt u een afspraak via telefoonnummer (0411) – 62 72 82. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Naar boven