Vastgesteld bestemmingsplan Brem 6-8

Logo Oldenzaal

Vanaf 11 januari 2017 ligt het op 19 december 2016 door de gemeenteraad ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Brem 6-8  zes weken lang ter inzage. Dit gebeurt op grond van artikel 3:8 van de Wet ruimtelijke ordening. Iedereen kan het plan inzien bij de publieksbalie in het stadhuis.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de in de woonbuurt De Essen gelegen percelen Brem 6-8. Het plan voorziet in de bouw van drie twee-onder-één-kapwoningen in plaats van de toegestane twee vrijstaande woningen en een twee-onder-één-kapwoning.

Inzagetermijn

Vanaf  11 januari 2017 kunnen belanghebbenden beroep instellen. Dat kan alleen als zij een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt of kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs geen zienswijze kenbaar konden maken.  Daarnaast kunnen belanghebbenden beroep instellen die bezwaar hebben tegen de door de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan aangebrachte wijzigingen. Beroep instellen kan tot en met 21 februari 2017 bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Verder kunnen belanghebbenden de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vragen om een voorlopige voorziening te treffen. Als dit wordt gevraagd binnen de beroepstermijn van zes weken dan wordt de werking van het bestemmingsplan opgeschort tot er een beslissing is genomen over het verzoek om voorlopige voorziening.

Bestemmingsplan bekijken

Het bestemmingsplan is te raadplegen via www.oldenzaal.nl/bestemmingsplannen. Daarnaast kunt u het plan bekijken via http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0173.BP09034-va01.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.oldenzaal.nl/plannen/NL.IMRO.0173.BP09034-/NL.IMRO.0173.BP09034-va01.

 

Oldenzaal, 10 januari 2017

Het college van burgemeester en wethouders van Oldenzaal

 

Naar boven