Omgevingsvergunning tot afwijken van het bestemmingsplan - Windpark Westerse Polder

Logo Cromstrijen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cromstrijen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.1 lid 1 sub c juncto artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3◦ van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) afweken van het bestemmingsplan en omgevingsvergunning verleenden voor het realiseren van 5 windturbines met funderingen en toebehoren op de locatie Westerse Polder in Numansdorp.

 

Het besluit (de omgevingsvergunning) en bijbehorende stukken ligt vanaf 13 maart 2017 gedurende een termijn van zes weken ter inzage. U kunt de stukken inzien tijdens de openingstijden bij het servicecentrum van het gemeentehuis, Buttervliet 1 in Numansdorp. Tevens is het besluit met bijbehorende stukken digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Gedurende de termijn kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit. Ook kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht.

 

Een schriftelijk en gemotiveerd beroepschrift kunt u indienen bij de Rechtbank Rotterdam, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

 

Als u tegen een besluit beroep instelt heeft dit geen schorsende werking, waardoor het besluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt. Desgewenst kunt u bij afzonderlijk verzoek een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam onder voornoemd adres.

 

Naar boven