Kennisgeving verleende omgevingsvergunning Kranenstraat 92 Horst, Gemeente Horst aan de Maas

Logo Horst aan de Maas

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas maken bekend voor de volgende aanvraag, welke in strijd is met het ter plaatse geldende bestemmingsplan, een omgevingsvergunning te hebben verleend met toepassing van een afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid, sub a onder 3˚ Wabo :

Het wijzigen van de functie van bedrijfskavel naar een burgerwoning op het adres Kranestraat ongenummerd (92) te Horst, kadastraal bekend gemeente Horst, sectie M, nummer 3441.

De omgevingsvergunning is verleend voor de volgende activiteiten:

Bouwen (artikel 2.1, lid 1 onder a Wabo ).

Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (artikel 2.1, lid 1, onder c Wabo ).

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 10 maart 2017 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis in Horst (tijdens openingstijden gemeentehuis). De omgevingsvergunning en bijbehorende stukken zijn tevens vanaf 10 maart 2017 te raadplegen op onze website, www.horstaandemaas.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Met ingang van de dag na de terinzagelegging kunnen belanghebbenden die een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit, of die kunnen aantonen redelijkerwijs niet tot het inbrengen van zienswijzen in staat te zijn geweest, gedurende zes weken beroep instellen bij de Rechtbank Roermond, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Wanneer er sprake is van een spoedeisend belang kan daarnaast een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van deze rechtbank. Aan deze procedure zijn kosten verbonden.

Horst, 9 maart 2017

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

ir. C.H.C. van Rooij, burgemeester

drs. J. van der Noordt MMO, secretaris

Naar boven