Bekendmaking vastgesteld wijzigingsplan De Blommers 1, Hulten.

Logo Gilze en Rijen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen stelde op 7 februari 2017 het wijzigingsplan ‘De Blommers 1, Hulten’ ongewijzigd vast. Het wijzigingsplan maakt de exploitatie van een caravanstalling mogelijk aan De Blommers 1 in Hulten.

Het wijzigingsplan ligt ter inzage

Het wijzigingsplan ligt van 9 maart 2017 tot en met 19 april 2017 ter inzage. Dit noemen we de beroepstermijn. U kunt het wijzigingsplan inzien tijdens openingstijden op het gemeentehuis van Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 in Rijen. Ook kunt u het plan tijdens de openingstijden inzien in The Chump, Gerardus Majellastraat 2 in Hulten. Het wijzigingsplan vindt u digitaal op www.ruimtelijkeplannen.nl. De IMRO code is NL.IMRO.0784.WPdeblommers1-VG01.

Wilt u een beroepsschrift indienen?

Tijdens de beroepstermijn kan een belanghebbende een beroepschrift indienen. Wilt u een beroepsschrift indienen? Stuur uw beroepsschrift dan naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. U kunt gedurende de beroepstermijn ook bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. U moet uw beroepsschrift motiveren, dateren en ondertekenen. U bent een belanghebbende indien:

  • -

    u tijdig een zienswijze ingediend heeft tegen het ontwerpwijzigingsplan;

  • -

    u geen zienswijze ingediend heeft en aan kan tonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpwijzigingsplan vast te stellen;

  • -

    uw beroepsschrift betrekking heeft op een eventuele wijziging van het wijzigingsplan ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan. U hoeft dan geen zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan te hebben ingediend.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Rijen, 8 maart 2017

burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen,

de secretaris, de burgemeester,

ir. G.J.F.M. Vlekke          dr. A.J.W. Boelhouwer

Naar boven