Ontwerp bestemmingsplan Rivierdijk West

Logo Sliedrecht

Het college van de gemeente Sliedrecht maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Rivierdijk West" ter inzage zal worden gelegd. Op dit perceel bevindt zich een aantal verouderde panden. Op de locatie zullen totaal 11 eengezinswoningen mogelijk gemaakt worden. In het plan is vastgelegd waar de woningen gebouwd mogen worden en welke afmetingen zij mogen hebben.

 

Ter inzage

Met ingang van donderdag 9 maart 2017 zal het ontwerp bestemmingsplan "Rivierdijk West" gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 19 april 2017, ter inzage liggen. In die periode  kan een ieder het plan inzien in het gemeentekantoor, Industrieweg 11. U kunt het ontwerp bestemmingsplan ook inzien op www.ruimtelijkeplanen.nl via het tabblad ‘Een plan bekijken’ → ‘Bestemmingsplannen’ (identificatienummer: NL.IMRO.0610.bpRivierdijkWest-2001). Het bestemmingsplan is ook te raadplegen op de website van de gemeente, www.sliedrecht.nl, via: Ruimtelijke plannen → Ontwerpbestemmingsplannen.

 

Mogelijkheid zienswijzen

Tijdens de periode waarin het plan ter inzage ligt kunt u op de website van de gemeente digitaal een zienswijze indienen op het ontwerpbestemmingsplan. Uw zienswijze kunt u ook schriftelijk kenbaar maken aan de gemeenteraad, Postbus 16, 3360 AA Sliedrecht. Voor het geven van een mondelinge zienswijze of voor een meer uitgebreide toelichting kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via telefoon (0184) 495 831.

 

Naar boven