Ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, herziening Esweg 4 te Markelo".

Logo Hof van Twente

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 9 maart 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, herziening Esweg 4 te Markelo".

 

Er is een verzoek ingediend om op de locatie Esweg 4 te Markelo in het kader van de rood-voor-rood regeling een tweede bedrijfswoning te bouwen. Ter compensatie worden de agrarische opstallen van het voormalig agrarisch bedrijf op het perceel Kolhoopsdijk 8 te Markelo gesloopt. Deze herziening zorgt voor de planologische inpassing van deze ontwikkeling.

 

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien:

 

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://ftp.hofvantwente.nl/Reo/plannen/NL.IMRO.1735.BGxEsweg4xMKL-/NL.IMRO.1735.BGxEsweg4xMKL-OP01.

 

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

 

8 maart 2017.

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

drs. H.A.M. Nauta-van Moorsel MPM, burgemeester,

drs. B. Marinussen, secretaris a.i.

 

Naar boven