Ontwerpbestemmingsplan Paraplubestemmingsplan GeluidszoneHonderdland fase 2De gemeente Westland maakt bekend dat het volgende plan ter inzage ligt:

Logo Westland

Naam : Ontwerpbestemmingsplan Paraplubestemmingsplan Geluidszone

Honderdland fase 2

Soort plan : Bestemmingsplan

Status : Ontwerp

Publicatiedatum : donderdag 09-03-2017

Reactietermijn : vrijdag 10-03-2017 t/m donderdag 20-04-2017

Nummer : NL.IMRO.1783.BTGELUIDZHLNDf2obp- ON01

Artikel : 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Omschrijving

Ontwerpbestemmingsplan Paraplubestemmingsplan Geluidszone Honderdland fase 2

Het plangebied betreft een geluidszone rondom het bestemmingsplangebied van het ontwerpbestemmingsplan Honderdland fase 2. Het doel van dit ontwerp paraplubestemmingsplan is om de geluidsemissie van het bedrijventerrein te beperken tot maximaal 55 dB(A) aan de plangrens met het ontwerpbestemmingsplan Honderdland fase 2 en maximaal 50 dB(A) aan de rand van de zone.

Wilt u het plan bekijken?

U kunt het plan en bijlagen bekijken via www.140174.nl/ruimtelijkeplannen of via ruimtelijkeplannen.nl. Het is ook mogelijk om de stukken op afspraak in te zien bij het Omgevingscontactcentrum. U belt hiervoor tijdens kantoortijden op 14 0174.

Crisis- en herstelwet

Te zijner tijd is op het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan “Honderdland fase 2” afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis – en herstelwet van toepassing. Dat betekent dat onder meer bijzondere procedurele bepalingen van toepassing zijn op de beroepsprocedure bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Die procedure is nu nog niet aan de orde. De Crisis- en herstelwet is te raadplegen op www.wetten.overheid.nl.

Wilt u reageren op het plannen?

U kunt een zienswijze indienen op het ontwerpbestemmingsplan binnen de reactietermijn. Stuur uw zienswijze naar: Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk t.a.v. de raad, team Gamma. Het is ook mogelijk om een mondelinge zienswijze in te dienen, neem hiervoor contact op met het Omgevingscontactcentrum via 140174.

Naar boven