Ontwerp bestemmingsplan De Bokkerij

Logo Epe

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat met ingang van 12 januari 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan De Bokkerij inclusief het planMER voor de bestemmingsplannen Beemte Noord en De Bokkerij.

In de gemeente Apeldoorn ligt gelijktijdig een ontwerpbestemmingsplan voor het aangrenzende plangebied Beemte Noord ter inzage. Voor onderbouwing van de twee bestemmingsplannen samen is één milieueffectrapport (planMER) opgesteld.

Het ontwerp bestemmingsplan De Bokkerij bevat de juridisch-planologische regeling voor het voormalig Landbouwontwikkelingsgebied Beemte-Vaassen.

Het plangebied ligt aan de oostzijde van de A50, ter hoogte van Vaassen. Het noordelijk deel ligt in de gemeente Epe, het zuidelijk deel ligt in de gemeente Apeldoorn.

U kunt het ontwerp bestemmingsplan inclusief het planMER inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, vervolgens kunt u het ontwerp bestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door uw adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.BG049Bokkerij-OBP1, of deze link gebruiken: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG049Bokkerij-OBP1

De bronbestanden zijn beschikbaar op: http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.BG049Bokkerij-OBP1

Gedurende de bovengenoemde periode ligt het ontwerp bestemmingsplan De Bokkerij inclusief het planMER op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur en van 17.00 – 20.00 op afspraak) ter inzage bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Het ontwerp bestemmingsplan inclusief planMER is ook in te zien via www.epe.nl onder Bekendmakingen – Planologie, bouwen en wonen.

Informatieavond

Op 18 januari 2017 vindt er een inloopavond plaats. U kunt dan het ontwerp van het bestemmingsplan, het planMER inzien. Er zijn medewerkers van de (beide) gemeente aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. De avond vindt plaats op 18 januari 2017 van 18.30 uur tot 21.00 uur in het Kerkelijk centrum ‘de Rank’ aan de Torenstraat 15, 8171 CP Vaassen.

Reageren?

Een ieder kan tijdens de bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan inclusief planMER naar voren brengen bij de gemeenteraad van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw T. Olieman van de afdeling Ruimte, eenheid Ontwikkeling (tel. 140578).

Een zienswijze dient aan de volgende eisen te voldoen: zienswijzen moeten ondertekend zijn en in ieder geval de volgende informatie bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen de zienswijze is gericht, en de gronden van de zienswijze. Bij voorkeur bevat de brief ook uw telefoonnummer.

Epe, 10 januari 2017

   

 

Naar boven