Bekendmaking ter inzage legging ontwerp-exploitatieplan Bedrijventerrein Everdenberg – Oost

Logo Oosterhout

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken bekend, dat voor het gebied van het bedrijventerrein Everdenberg – Oost een bestemmingsplan in procedure is gebracht. Voor het plangebied van dit bestemmingsplan dient naast het bestemmingsplan ook een exploitatieplan te worden vastgesteld.

Ontwerp-bestemmingsplan Bedrijventerrein Everdenberg – Oost

Het ontwerp-bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Everdenberg – Oost’ is reeds ter inzage gelegd vanaf 16 februari 2017. Hiertegen kunnen tot uiterlijk 30 maart 2017 zienswijzen worden ingediend bij de raad van de gemeente Oosterhout. Dit ontwerp-bestemmingsplan (NL.IMRO.0826.BSPeverdenoost-ON01) is te raadplegen bij het informatiecentrum in het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout en in Gemeenschapshuis Oostquartier, Provincialeweg 96 te Oosteind (tel. 0162-456037). Ook kunnen alle stukken geraadpleegd worden op de website van de gemeente www.oosterhout.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Ontwerp-exploitatieplan ‘Bedrijventerrein Everdenberg – Oost’

Ter uitvoering van het bepaalde in artikel 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening ligt nu ook het ontwerp-exploitatieplan ‘Bedrijventerrein Everdenberg – Oost’ en het ontwerp-besluit tot vaststelling van dat exploitatieplan met de hierbij behorende stukken ter inzage (NL.IMRO.0826.BSPeverdenoost-EP01). Dit exploitatieplan dient gelijktijdig met het bestemmingsplan voor dit gebied door de raad te worden vastgesteld.

Het ontwerp-exploitatieplan heeft betrekking op het gebied gelegen ten zuiden van de Heikantsestraat en ten oosten van de Heikantsepad. Aan de zuidzijde vormt het Wilhelminakanaal de grens. Het plan voorziet in de ontwikkeling van een bedrijventerrein van ca. 17 ha. en het realiseren van 6 woonwerkkavels aan de Heikantsestraat. De wegaansluiting naar de huidige provinciale weg N629 (Heistraat) maakt onderdeel uit van deze plannen.

Terinzageligging

Het ontwerp-exploitatieplan en de hierbij behorende stukken liggen met ingang van 9 maart 2017 gedurende zes weken, voor eenieder ter inzage bij het informatiecentrum in het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout en in Gemeenschapshuis Oostquartier, Provincialeweg 96 te Oosteind (tel. 0162-456037). Ook kunnen alle stukken geraadpleegd worden op de website van de gemeente www.oosterhout.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Mogelijkheid indiening zienswijzen

Vanaf de dag van ter inzage legging (dus vanaf 9 maart 2017) kan een ieder gedurende 6 weken (dus tot uiterlijk 19 april 2017) ter zake van dit ontwerp-exploitatieplan een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen betrekking hebbende op het ontwerp-exploitatieplan dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp-exploitatieplan Bedrijventerrein Everdenberg – Oost’.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met de heer F.W.L. Versteegh van de afdeling Stadsontwikkeling, telefoon 14 0162.

 

Oosterhout, 8 maart 2017

Naar boven