Geweigerde omgevingsvergunning voor realisatie van een woongebouw op het adres Stationsweg 15 in Leeuwarden

Logo Leeuwarden

Van donderdag 9 maart 2017 tot en met donderdag 20 april 2017 ligt de geweigerde omgevingsvergunning ex artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, onder 3° van de Wabo voor de realisatie van een woongebouw op het adres Stationsweg 15 in Leeuwarden met bijbehorende stukken ter inzage.

Ontwikkeling

De aanvraag voorziet in de bouw van een woongebouw met 34 woonstudio’s. Het gaat om kleine (gemiddeld ca. 25 m2 bvo) maar zelfstandige woningen voor studenten, starters en alleenstaanden. De nieuwbouw voorziet verder in een platte afdekking en een maximale bouwhoogte van bijna 12 meter.

Inzage

De geweigerde omgevingsvergunning met bijbehorende stukken kunt u inzien:

  • in het Stadskantoor, Oldehoofsterkerkhof 2, Leeuwarden (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdag tot 19.30 uur). Hier kunt u ook vragen stellen over het plan en de procedure

  • via https://www.leeuwarden.nl/nl/ruimtelijke-plannen.

Beroep

Bent u het niet eens met deze geweigerde omgevingsvergunning? Dan kunt u beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt alleen beroep instellen:

  • van 10 maart 2017 tot en met 20 april 2017;

  • als u belanghebbende bent.

Voorlopige voorziening

Hebt u beroep ingesteld, dan kunt u tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Dit kan alleen in spoedeisende zaken.

Het besluit treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven