Ontwerp-omgevingsvergunning uitgebreide procedure Ballumerweg 21, Nes Ameland

Logo Ameland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ameland maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het onderstaande project.

 

- Ballumerweg 21 te Nes Ameland, kadastraal bekend gemeente Nes, sectie A, nummer 4673: aanbouwen van een woning met een ondergeschikt verblijfsrecreatief appartement. De aanvraag omgevingsvergunning is binnengekomen op 2 oktober 2016 en betreft de activiteiten ‘bouwen’ en ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’.

        

Zienswijze

Tegen de ontwerp-omgevingsvergunning, bijbehorende stukken en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen kunt u schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen. De ontwerpbesluiten liggen samen met de bijbehorende stukken ter inzage. Vanaf donderdag 9 maart tot en met woensdag 19 april 2017 kunt u schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen. Wilt u daarbij duidelijk aangeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit uw zienswijze betrekking heeft? U kunt de stukken inzien op www.ameland.nl of in het gemeentehuis in Ballum. Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen via telefoonnummer (0519) 555 555.

Ballum, 9 maart 2017

College van burgemeester en wethouders van Ameland

Namens deze:

A. de Hoop, burgemeester

Naar boven