Ontwerp wijzigingsplanHekendorpse Buurt 21

Logo Oudewater

3467 PB, Hekendorpse Buurt 21 te Hekendorp, vergroten bouwvlak agrarisch bedrijf

Burgemeester en wethouders van Oudewater maken ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat met ingang van 11 januari 2017 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt het ontwerp wijzigingsplan “Hekendorpse Buurt 21”, NL.IMRO.0589.Hekendorpsebuurt21-ON01.

Het wijzigingsplan voorziet in een vergroting van het bouwvlak voor het ter plaatse gevestigde agrarisch bedrijf in verband met de bouw van een stal op het perceel Hekendorpse Buurt 65 te Hekendorp.

Het ontwerp wijzigingsplan met bijbehorende stukken ligt van 11 januari tot en met 21 februari 2017, tijdens kantooruren, ter inzage in het stadskantoor. Verder is het wijzigingsplan digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Oudewater (www.oudewater.nl).

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken over het ontwerpwijzigingsplan.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen moet een afspraak worden gemaakt via het secretariaat in het stadskantoor.

Oudewater, 10 januari 2017

Naar boven