Ontwerp bestemmingsplan "Supermarkt Maximaplein", Geldermalsen

Logo Geldermalsen

Ter inzage ontwerp bestemmingsplan “Supermarkt Maximaplein” te Geldermalsen

Met ingang van vrijdag 10 maart 2017 ligt voor zes weken op grond van artikel 3.8 lid 1 Wro en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht het ontwerp van het bestemmingsplan “Supermarkt Maximaplein” ter inzage bij het Klantencontactcentrum op het gemeentehuis te Geldermalsen. De planstukken zijn tevens digitaal te raadplegen op: www.ruimtelijkeplannen.nl : planidentificatie: NL.IMRO.0236.GDMsupermMaximaPl-ONT1 én op de website: www.geldermalsen.nl > inwoner > wonen & bouwen > bestemmingsplannen > bestemmingsplannen in de maak > Ontwerp bestemmingsplan Supermarkt Maximaplein.

 

Toelichting op de planstukken

Het voorliggende bestemmingsplan betreft een gedeeltelijke (partiële) herziening van het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen”. Deze (partiële) herziening moet het mogelijk maken om de bestaande supermarkt uit te breiden t.b.v. magazijn, kantoor (niet zijnde de Verkoop Vloeroppervlak). Het betreft een uitbreiding en transformatie van het bestaande magazijn naar een logistieke zone. De uitbreiding vindt plaats buiten de specifieke aanduiding “supermarkt” en het realiseren van de logistieke zone is strijdig met het geldende bestemmingsplan, hierdoor wordt genoemde procedure gevolgd.

 

Reageren

Gedurende de terinzagelegging kan een ieder, t/m donderdag 20 april 2017 een schriftelijke zienswijze (géén email) sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Geldermalsen, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Indien u een mondelinge zienswijze wilt geven dient u hiervoor, uiterlijk één week voor het einde van de terinzage termijn, eerst een afspraak te maken via het Klantencontactcentrum (tel: 0345-586611; tijdens kantoortijden), met mevr. C.B. Oosterbaan – van Lint.

 

Publicatiedatum donderdag 9 maart 2017

Naar boven