Rectificatie gemeentelijke coördinatieregeling ontwerpbestemmingsplan en conceptomgevingsvergunning Wijnkoperstraat.

Logo Gorinchem

In de publicatie van 28 februari jl. over het ontwerpbestemmingsplan Wijnkoperstraat is vergeten aan te geven dat de gemeentelijke coördinatieregeling van toepassing is op het ontwerpbestemmingsplan Wijnkoperstraat en de aanvraag omgevingsvergunning voor de bouw van het woongebouw op deze locatie. De correctie publicatie treft u onderstaand aan en vervangt de eerdere publicatie:

-o-

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gorinchem maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3:4 van de Algemene Wet Bestuursrecht bekend dat met ingang van woensdag 8 maart 2017 tot en met dinsdag 18 april 2017 voor een ieder ter inzage liggen:

 

Bestuursorgaan

Besluit

Gemeenteraad

Ontwerp bestemmingsplan Wijnkoperstraat

NL.IMRO.0512. NL.IMRO.0512.BP2016167-3001

College van B&W

Concept omgevingsvergunning voor de bouw van een woongebouw Wijnkoperstraat 90

 

Begrenzing en ligging plangebied

Het bestemmingsplan Wijnkoperstraat is gelegen aan de Wijnkoperstraat 90 en wordt begrensd door:

• westzijde: grasveld aan de Wijnkoperstraat.

• noordzijde: Gijsbert van Andelpark.

• oostzijde: het gebouw ‘de Wijnkoper’.

• zuidzijde: de Wijnkoperstraat.

Doel

Het bestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning zijn opgesteld om de bouw van een woongebouw op het perceel Wijnkoperstraat 90.

Coördinatie

Conform de aanvraag wordt op grond van de gemeentelijke coordinatieregeling de procedure van het bestemmingsplan gecoördineerd met de procedure omgevingsvergunning (activiteit bouwen).

Inzien

Het ontwerp bestemmingsplan wordt digitaal beschikbaar gesteld op een landelijke voorziening. Via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?woonplaats=gorinchem komt u in het grondgebied van de gemeente Gorinchem.

Op de gemeentelijke website www.gorinchem.nl/bestemmingsplannen onder de kop Ontwerp --> Ontwerp bestemmingsplan Wijnkoperstraat staat een rechtstreekse link naar het digitale ontwerp bestemmingsplan op de landelijke voorziening.

Het ontwerp bestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning kunnen elke werkdag worden ingezien tijdens de openingsuren van het stadhuis (informatiehoek), Stadhuisplein 1 te Gorinchem.

Zienswijzen

Vanaf woensdag 8 maart 2017 tot en met dinsdag 18 april 2017 kan door iedereen zowel een schriftelijke als een mondelinge zienswijzen naar voren worden gebracht.

Schriftelijke zienswijzen ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Gorinchem, Postbus 108, 4200 AC Gorinchem. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

Schriftelijke zienswijzen ten aanzienvan de ontwerp omgevingsvergunning dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Gorinchem, Postbus 108, 4200 AC Gorinchem. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijze of verdere informatie over het ontwerp bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer R.H. Osenga van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, via telefoonnummer 0183 – 659 311. E-mailen kan naar r.osenga@gorinchem.nl. Voor vragen over de ontwerp omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met mevrouw Van Herwijnen van de afdeling publiekszaken via telefoonnummer 0183 659 679. E-mailen kan naar i.herwijnenvan@gorinchem.nl.

Gorinchem, 7 maart 2017

Naar boven