VASTSTELLING BESTEMMINGSPLAN  STREEKWEG 82-84, Hoogkarspel

Logo Drechterland

De raad van de gemeente Drechterland heeft op 27 februari 2017 het bestemmingsplan ‘Streekweg 82-84’ ongewijzigd vastgesteld. De IMRO codering is NL.IMRO.0498.BPStreekweg8284-VG01.

Inhoud bestemmingsplan

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk één particuliere burgerwoning te realiseren op het perceel Streekweg 82-84 te Hoogkarspel. Op de betreffende gronden waren twee relatief kleine bouwvlakken voor particuliere woningen bestemd. Verzocht is deze te vervangen door één groter bouwvlak. De situering en dimensionering van het nieuwe bouwvlak is in overeenstemming met het ruimtelijke beleid van de gemeente Drechterland.

Procedure

Er zijn geen zienswijzen ingediend. Voor de beroepsmogelijkheid zie onderstaand. Gedurende de beroepstermijn kunt u het bestemmingsplan raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is NL.IMRO.0498.BPStreekweg8284-VG01. U kunt het plan ook inzien tijdens openingstijden in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, 1616AV te Hoogkarspel. Meldt u zich dan even bij de publieksbalie.

Beroep

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag volgend op de kennisgeving van dit besluit in beroep gaan. U kunt in beroep gaan door een brief te sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet hiervoor beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

 

  • 1.

    Vermeld in de brief in ieder geval uw naam, adres, datum, een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat en uw redenen van het beroep. Vergeet niet uw handtekening te zetten. Voor in beroep gaan, betaalt u een griffierecht.

  • 2.

    Ook wanneer u een zienswijze naar voren heeft kunnen brengen of bezwaar heeft kunnen maken, staat beroep open, tenzij u redelijkerwijs kan worden verweten dat u dit niet heeft gedaan.

  • 3.

    Een beroepschrift schorst de uitvoering van het besluit niet. U moet hiervoor ook een verzoek om voorlopige voorziening sturen naar de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven