Omgevingsvergunning twee windturbines Thesingerweg 8 Thesinge

Logo Groningen

Burgemeester en wethouders van Ten Boer maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor het afwijken van het geldende bestemmingsplan 'Buitengebied Ten Boer, herziening 2004'. Het project betreft het plaatsen van twee windturbines met een ashoogte van 15 meter aan de Thesingerweg 8 te Thesinge.

 

Ter inzage

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt vanaf 3 maart 2017 gedurende zes weken ter inzage bij het Loket Bouwen en Wonen, Hendrik Westerstraat 24, 9791 CT Ten Boer, geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur en op maandagen ook van 16:00 tot 18:00 uur.

 

Beroep 

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende tijdens de ter inzage termijn beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Dit geldt ook voor degene die redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend. Degene die een beroepschrift heeft ingediend en tevens van mening is dat spoed is vereist, kan een voorlopige voorziening vragen aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland.

Ten Boer, 2 maart 2017

Naar boven