Gemeente Giessenlanden verleende omgevingsvergunning Overslingeland 3 te Noordeloos

Logo Giessenlanden

Kennisgeving beschikking

 

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

 

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

 

Verleende omgevingsvergunning

 

Besluit omgevingsvergunning Overslingeland 3, Noordeloos

 

Burgemeester en wethouders van Giessenlanden maken bekend dat het Wabo-projectbesluit Overslingeland 3 te Noordeloos conform artikel 3:12 Wet algemene bepalingen (Wabo) ter inzage ligt.

 

Dit besluit als bedoeld in artikel 2.12 lid 1a onder 3 Wabo heeft betrekking op de locatie Over­slingeland 3 te Noordeloos. Het plan voorziet in de vestiging van een sloepverhuur met par­keer­plaatsen. Het besluit is inhoudelijk ongewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerp-besluit (behoudens enkele redactionele wijzigingen).

 

Het besluit ligt vanaf vrijdag 3 maart 2017 gedurende 6 weken (t/m donderdag 13 april 2017) ter inzage. Het besluit is digitaal gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID: NL.IMRO.0689.PB4012-vast

 

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn van 6 weken kunnen belanghebbenden, die zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen de ontwerpbeschikking of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan, beroep aantekenen bij de Arrondisse­ments­rechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 50950, 3007 BL Rotterdam. Uw beroepsschrift dient voorzien te zijn van uw naam en adres, de datum, en tegen welk projectbesluit uw beroep zich richt en de redenen van uw beroep.

 

Vergunningen en Meldingen, 2 maart 2017

 

Naar boven