Gemeente Rhenen - Vaststelling wijzigingsplan “Vakantiewoningen Thijmse Berg”

Logo Rhenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat in de collegevergadering van 21 februari 2017 het wijzigingsplan “Vakantiewoningen Thijmse Berg” ongewijzigd is vastgesteld. Dit wijzigingsplan creëert de mogelijkheid voor de realisatie van 8 vakantiewoningen in plaats van 16 stacaravanplaatsen op het bestaande terrein van het recreatiepark De Thijmse Berg aan de Nieuwe Veenendaalseweg 229 in Rhenen.

Inzien

Het wijzigingsplan, inclusief vaststellingsbesluit en onderliggende stukken, ligt van donderdag 9 maart 2017 tot en met donderdag 20 april 2017 voor een ieder ter inzage.

  • Het wijzigingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl, via identificatienummer NL.IMRO.0340.WPThijmseberg-VA01;

  • het wijzigingsplan is in te zien via onze website www.rhenen.nl (via de zoekterm “ter inzage leggingen”);

  • een analoog (papieren) exemplaar van het wijzigingsplan is in te zien in het gemeentehuis van Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen. Inzien kan op afspraak, zie voor meer informatie www.rhenen.nl.

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Hugo Bartelink, telefoonnummer 140317 of e-mail hugo.bartelink@rhenen.nl.

Beroep

Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten eerder geen zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan naar voren te hebben gebracht kunnen beroep instellen.

Het instellen van beroep kan van vrijdag 10 maart 2017 tot en met donderdag 20 april 2017 bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’S-GRAVENHAGE.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op vrijdag 21 april 2017, tenzij binnen die termijn in samenhang met een ingesteld beroep een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’S-GRAVENHAGE. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en/of het vragen om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden.

Naar boven