Ontwerpbestemmingsplan Eemshaven Zuidoost

Logo Eemsmond

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemsmond maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en ter voldoening aan artikel 6.14, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Eemshaven Zuidoost” inclusief milieueffectrapport (MER) met ingang van de 3 maart 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage liggen in het stadhuis, Hoofdstraat- West 1 te UITHUIZEN, gedurende openingstijden.

 

Het ontwerp van het bestemmingsplan “Eemshaven Zuidoost” met het daarbij behorende milieueffectrapport zijn tevens elektronisch raadpleegbaar via onderstaande link.

Bestemmingsplan en bijbehorende documenten: http://www.ruimtelijkeplannen.nl en http:/www.eemsmond.nl

 

Het ontwerpbestemmingsplan “Eemshaven Zuidoost” betreft een uitbreiding aan de zuidoost kant van de Eemshaven en voorziet in de realisatie van een bedrijventerrein, ten behoeve van datahotels en windturbines. Voor dit project is een MER opgesteld, waarin de milieueffecten van de voorgenomen activiteiten in beeld zijn gebracht. Het gebied ligt ten zuiden van de Eemshaven en ten oosten van de N33.

 

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder zienswijzen kenbaar maken over het ontwerpbestemmingsplan en/of het MER en/of het ontwerpbesluit hogere grenswaarden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemsmond, Postbus 1, 9980 AA UITHUIZEN. Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken. Dit kan via telefoonnummer 0595 437 555.

 

De vaststelling van het bestemmingsplan zal plaatsvinden door de gemeenteraad.

 

Naar boven