Kennisgeving ontwerp-omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad van Amsterdam voor het ruimtelijk mogelijk maken van het bouwen van de “MEET INN”, een gebouw voor leisure, superfun, een restaurant, ruimten ten behoeve van entertainment en een parkeervoorziening op de locatie Maroastraat ter hoogte van huisnummer 39 te Amsterdam, kadastraal bekend onder sectie H nummer 1620 (OLO 2024613).

Logo Amsterdam

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam heeft het voornemen een omgevingsvergunning te verlenen, met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, onder 1, sub 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, voor het ruimtelijk mogelijk maken van het bouwen van de “MEET INN”, een gebouw voor leisure, superfun, een restaurant, ruimten ten behoeve van entertainment en een parkeervoorziening.

Op grond van artikel 2.27 lid 1 van de Wabo heeft de gemeenteraad van Amsterdam op 16 februari 2017 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven ten behoeve van de aanvraag omgevingsvergunning tot het afwijken van het bestemmingsplan Lutkemeerpolder en het afwijken van het locatiebeleid als zijnde onderdeel van de Structuurvisie Amsterdam 2040.

Op grond van artikel 3.10 van de Wabo is op de aanvraag de uniforme openbare voorbereidingsprocedure Algemene wet bestuursrecht, afdeling 3.4 van toepassing.

Dit wil zeggen dat de ontwerp-omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de daarbij behorende stukken zes weken ter inzage liggen, van 2 maart 2017 tot en met 12 april 2017, bij het loket Vergunningen, Osdorpplein 1000, Amsterdam. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk op onze website www.nieuwwest.amsterdam.nl.

Zienswijzen

De ontwerp-omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen liggen op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende zes weken ter inzage. Eenieder kan gedurende deze terinzagelegging naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerp-omgevingsvergunning naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam, afdeling Vergunningen, Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam. Wij verzoeken u hierbij het OLO-nummer te vermelden.

Eenieder kan gedurende deze terinzagelegging naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpverklaring van geen bedenkingen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Amsterdam, afdeling Vergunningen, Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam. Wij verzoeken u hierbij het OLO-nummer te vermelden.

De belanghebbende die over de ontwerp-omgevingsvergunning en/of de ontwerpverklaring van geen bedenkingen een zienswijze naar voren heeft gebracht – of de belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht - kan tegen het definitieve besluit beroep instellen bij de rechtbank Amsterdam.

 

Amsterdam, 1 maart 2017

 

Het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam

 

mr. A.H.P. van Gils

secretaris

 

mr. E.E. van der Laan

burgemeester

Naar boven