Ontwerpbestemmingsplan “Ammerzoden Noord 2016” (BP1155) en ontwerpbeeldkwaliteitsplan Ammerzoden Noord, Maasdriel

Logo Maasdriel

Ontwerpbestemmingsplan

Er is een woningbouwplan in voorbereiding voor Ammerzoden Noord fase 2. In het woningbouwplan worden maximaal 32 woningen mogelijk gemaakt. Het plangebied ligt ten noorden van de kern Ammerzoden tussen de Uilecotenweg en de Hoge Heiligenweg en sluit aan op de eerste fase van de woningbouwontwikkeling Ammerzoden Noord.

Op het bestemmingsplan is de Crisis- en herstelwet van toepassing.

Ontwerpbeeldkwaliteitsplan

Voor het plangebied is, aanvullend op regels van het bestemmingsplan, een beeldkwaliteitplan opgesteld. Het beeldkwaliteitplan bevat spelregels en richtlijnen voor de ruimtelijke kwaliteit die de gemeente in het plangebied nastreeft. Het beeldkwaliteitplan vormt het toetsingskader voor de welstandcommissie bij de beoordeling van in te dienen bouwplannen voor deze locatie. De bedoeling is dat de gemeenteraad het beeldkwaliteitplan gelijktijdig met vaststelling van het bestemmingsplan vaststelt als onderdeel van de gemeentelijke welstandsnota.

Inzien

Van 2 maart 2017 tot en met 12 april 2017 ligt het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij horende stukken tijdens de openingstijden ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 te Kerkdriel.

U kunt het bestemmingsplan ook vinden op;

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://maasdriel.digitaleplannen.nl/plannen/NL.IMRO.0263.BP1155-/NL.IMRO.0263.BP1155-ON01

Reageren

Iedereen kan tijdens de inzagetermijn reageren op het plan. Uw zienswijze stuurt u onder vermelding van 'BP1155' aan: de gemeenteraad van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Wij ontvangen bij voorkeur uw zienswijzen schriftelijk, per e-mail is niet mogelijk!

Als u uw zienswijzen mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl)) en vraag naar mevrouw D. van Lienden.

Naar boven