Ontwerpbestemmingsplan Henegouwerweg 19

Logo Waddinxveen

B&W maken bekend dat zij op 21 februari 2017 hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Henegouwerweg 19’.

Dit ontwerpbestemmingsplan is opgesteld met als doel een planologische mogelijkheid voor een woning te creëren. Hiertoe wordt het sierteeltbedrijf op het perceel Henegouwerweg 19 gesaneerd en daarvoor in de plaats één compensatiewoning teruggebouwd.

Vanwege de beperkte omvang van het plan wordt geen voorontwerpprocedure doorlopen. Het plan is in pdf-documenten te raadplegen onderaan deze pagina.

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Henegouwerweg 19’ wordt met ingang van 2 maart 2017 gedurende zes weken (tot en met 13 april) ter inzage gelegd op het gemeentehuis. De stukken kunnen geraadpleegd worden via de gemeentelijke computer bij de Publieksbalie op het gemeentehuis, Raadhuisplein 1. Voor de openingstijden wordt u verwezen naar voornoemde gemeentelijke website.

 Ook kunt u het plan inzien via de gemeentelijke website: http://www.waddinxveen.nl/bestuur/bestemmingsplannen-en-milieueffectrapportages_42485/ onder het kopje ‘Momenteel ter inzage’. Een andere mogelijkheid voor het inzien van het ontwerpbestemmingsplan is via www.ruimtelijkeplannen.nl 

Tegelijk met het ontwerpbestemmingsplan wordt het ontwerpbesluit hogere waarden geluid ter inzage gelegd. De stukken kunt u vinden onder ‘Ontwerpbesluit vaststellen hogere waarden geluid’ bij de te downloaden stukken.

Zienswijzen

U kunt tot en met 13 april 2017 schriftelijk of mondeling uw zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de raad van de gemeente. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of voor vragen kunt u contact opnemen met mevrouw Tara van den Ban via telefoonnummer 140182. Alle tijdig binnengekomen zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan worden gebundeld, samengevat en gezamenlijk beantwoord.

Voor meer informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte, mevrouw T. van den Ban, telefoonnummer 140182 of via het e-mailadres t.vandenban@waddinxveen.nl

 

Naar boven