Kennisgeving bestemmingsplan “Bedrijventerrein Hordijk”

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van vrijdag 3 maart 2017 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met donderdag 13 april 2017) het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Hordijk (NL.IMRO.0599.BP1047BedrvntHord-) met de bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage ligt bij de stadswinkel Centrum (Stadhuis), ingang zijde Doelwater tegenover het hoofdbureau van politie, kamer 22a.

Vanaf 11 maart a.s. kunt u na het maken van een afspraak (010-267 2514) het ontwerpbestemmingsplan inzien op Coolsingel 40 (Stadhuis).

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Het bestemmingsplan Bedrijventerrein Hordijk ligt in IJsselmonde, ruwweg tussen de Pascalweg, het Havenspoorpad, het Maasstad Ziekenhuis, de IJsselmondse Randweg en de gemeentegrens met Barendrecht.

Bedrijventerrein Hordijk is een gemengd bedrijventerrein waar diverse kleine en middelgrote bedrijven een plek hebben. Het terrein voorziet in een behoefte en er is geen sprake van transformatie van het terrein. Vestiging van andere functies, zoals bijvoorbeeld horeca, feestzalen, detailhandel en dergelijke, wordt tegengegaan.

 

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad, door tussenkomst van de directeur van Stadsontwikkeling, R&W/Bestemmingsplannen, Postbus 6575, 3002 AN Rotterdam. Tevens kunnen gedurende deze termijn door een ieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Voor het maken van een afspraak kunt u op maandagmiddag of op woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur 06-1023 7995 bellen.

 

Informatieavond

In het Wartburg college Guido de Brès aan de Smeetslandseweg 127, 3079 CR Rotterdam wordt op donderdag 16 maart 2017 van 18.30 tot 20.00 uur een informatieavond gehouden over het ontwerpbestemmingsplan. De informatieavond kent geen vast programma. U kunt op elk tijdstip tussen 18.30 en 20.00 uur binnenkomen en het ontwerpbestemmingsplan inzien. Er zijn verschillende ambtenaren aanwezig aan wie u vragen kunst stellen over de inhoud van het ontwerpbestemmingsplan dat ter inzage ligt.

 

Rotterdam, 1 maart 2017 

 

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens dezen,

dhr. C.H.Jaeger

Algemeen directeur cluster Stadsontwikkeling

 

Naar boven