Kennisgeving rectificatie bestemmingsplan '1e herziening buitengebied Teylingen'

Logo Teylingen

Vanwege een technische fout bij het bestemmingsplan  ‘1e Partiële herziening Buitengebied Teylingen’ dat op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl raadpleegbaar is en dat op 24 maart 2016 door de gemeenteraad is vastgesteld, wordt het plan opnieuw gepubliceerd. De 1e partiele herziening heeft betrekking op de percelen Rijnsburgerweg 27 en 60a in Voorhout.

 

Toelichting

De technische fout bestaat uit het achterwege laten van de verwijzing naar het ‘moederplan’, waar de partiële herziening bij hoort. Met andere woorden: bij raadpleging op www.ruimtelijkeplannen.nl, worden geen andere plannen gevonden, die een relatie hebben met dit plan. Dit is onjuist, het bestemmingsplan ‘Buitengebied Teylingen’, vastgesteld door de gemeenteraad op 30 april 2015, waar dit plan bij hoort en deel van uit maakt, is en blijft mede van toepassing. De verbeelding en regels van de partiële herziening voegen hier namelijk iets aan toe. De verbeelding en regels van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Teylingen’ zijn en blijven onverminderd van toepassing. Dit is ook zo aangegeven in de regels, maar was onvoldoende zichtbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. De inhoud van de partiële herziening is onveranderd. De verwijzing van het moederplan: bestemmingsplan ‘Buitengebied Teylingen’ naar de ‘1e Partiële herziening Buitengebied Teylingen’ is wel correct.

 

Door de nieuwe publicatie wordt deze fout hersteld. De verwijzing is nu wel zichtbaar.

 

Tegen deze publicatie kan geen beroep worden ingesteld.

 

Informatie

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Lindy van der Klaauw van Domein Ruimte van de werkorganisatie HLTsamen (Hillegom, Lisse en Teylingen). Zij is bereikbaar op telefoonnummer 14 0252 of via het emailadres: l.vanderklaauw@hltsamen.nl.

 

Burgemeester en wethouders van Teylingen,

Voorhout, 27 februari 2017

 

Naar boven