Ontwerpbestemmingsplan “Ekelenberg, Zuidwolde”

Logo De Wolden

Burgemeester en wethouders van De Wolden leggen het ontwerpbestemmingsplan “Ekelenberg, Zuidwolde” ter inzage. Dit wordt bekend gemaakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

 

Het plan

Camping Ekelenberg is reeds een aantal jaren geleden gestopt met haar bedrijfsactiviteiten. De eigenaar van de voormalige camping heeft het plan opgevat om het terrein te ontwikkelen tot een woongebied met een geheel eigen woonkwaliteit. Het bestemmingsplan biedt ruimte voor 59 woningen, 6 bedrijfskavels met bedrijfswoningen en een zorgcomplex voor circa 60 eenheden. De twee bestaande voormalige bedrijfswoningen maken deel uit van het nieuwe woongebied.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 1 maart 2017 tot en met 12 april 2017 ter inzage. Inzien kan via:

  • 1.

    Een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. 

  • 2.

    De gemeentelijke website: www.dewolden.nl/inzienbestemmingsplannen.

  • 3.

Zienswijze

Een ieder kan tijdens bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van De Wolden, Postbus 20, 7920 AA, Zuidwolde. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken. Hiervoor kan contact opgenomen worden met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling tel. 140528.

Naar boven