Omgevingsvergunning uitbreiding geitenbedrijf Looweg 6 in Dwingeloo

Logo Westerveld

Uitgebreide voorbereidingsprocedure. B&W maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend (verzonden 10 januari 2017) voor de activiteiten:

  • -

    bouwen;

  • -

    handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening;

Locatie: Looweg 6 in Dwingeloo

Zaaknummer: 155833

Ter inzage: de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken, zijn vanaf 11 januari 2017 tot en met 21 februari 2017 op afspraak in te zien bij de publieksbalie gedurende openingstijden. De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd. Enkele stukken zijn ook digitaal te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep: tegen de beschikking kan tot en met 21 februari 2017 beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking. De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet worden ingediend bij Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank. Voor meer informatie over de procedure en de eventuele bijkomende kosten verwijzen wij u naar de website van de rechtbank.

Informatie: team Leefomgeving, telefoonnummer 14 0521.

Naar boven